24 uur per dag, 7 dagen per week, zwolle

Wie zijn wij

Migro Transport BV is een middelgroot Nationaal en Internationaal koeriersbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in sneltransport. Service en kwaliteit staan hoog in ons vaandel, we staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar.

Onze planners Raymond en Tieme zorgen ervoor dat er op de afgesproken tijd een chauffeur met de juiste bedrijfswagen op het door u opgegeven adres staat. Naast een vaste kern van ervaren chauffeurs, die soms al meer dan 15 jaar bij ons in dienst zijn, werken we met een groep jonge enthousiaste chauffeurs.

Wagenpark
Ook ons wagenpark kent variŽteiten; Opel Combo, Vivaro, Movano,  en DAF LF motorwagens evt. met een schuifzeil en een laadvermogen tot 6,5 ton uitgerust met een ADR pakket.

Deze mengvorm van chauffeurs en wagenpark zorgen ervoor dat we aan alle logistieke wensen van onze klanten kunnen voldoen.

Kwaliteit en ISO

Vanaf de oprichting van Migro streven wij ernaar om een constante hoge kwaliteit te leveren. Het behalen van het ISO-certificaat in 2007 bevestigd dat wij wat betreft kwaliteitszorg de goede weg gekozen hebben.

Voertuig-volgsysteem
Om onze bedrijfsvoering verder te optimaliseren hebben we recent ons wagenpark uitgerust met een voertuig-volgsysteem.
Daarmee zijn onze voertuigen van minuut tot minuut door heel Europa te volgen. We kunnen u op elk moment over de actuele status van uw zending informeren.
Het is mogelijk om na afleveren van de zending direct aflevergegevens per e-mail te ontvangen, u kunt dit bij de planning aangeven.

  • Het vervoer van gevaarlijke stoffen met een vrachtwagen of bestelbus.
  • Een spoedrit naar het buitenland
  • Distributievervoer in de regio
  • Een tijdgevoelige zending binnen Nederland

Het is maar een greep uit de door ons aangeboden diensten waarvoor we de juiste chauffeur met wagen voor u gereed hebben.

Koeriersdiensten Migroon Google+
Tweeten
@migro_bv volgen
Migro op Facebook Facebook